Novinky v Encyklopedii za červen 2020

V červnu do Encyklopedie přibylo 24 nových hesel a článků. 

Nejvíce hesel přibylo v kategorii Stavby (10), kde pokračujeme v doplňpování podle Katalogu kulturních nemovitých památek na území Prahy 2. Dále hesla pro Osobnosti (8) a články v rubrice Novinky a zajímavosti (5). Kromě pravidelných témat jako tipy na články v Novinách Prahy 2 a výročí měsíce, přinesl červen vzpomínky na dvě významné události - výročí boje parašutistů ukrývajících se po Heydrichiádě a 70 let od justiční vraždy Dr. Milady Horákové. Samozřejmě, nechyběl přehled novinek v Encyklopedii za uplynulý měsíc.

Zde je seznam NOVINEK, hesel přidaných v ČERVNU, setříděný podle kategorií:

MÍSTA / Trasy (1)

MÍSTA / Stavby (10)

OSOBNOSTI (8)

AKTUALITY (5)

Novinky jsou i na titulní stránce. Zařadili jsme na ni bannery propagující obsah Encyklopedie, stejně jako grafické ikony s odkazy na kategorie dosud dostupné pouze z textového menu. Návštěvnost Encyklopedie je stále vysoká, v červnu celkem 7,6 tis. návštěvníků. Facebookový profil sleduje 234 uživatelů.

Děkujeme za Váš zájem o Encyklopedii. Těšíme se na Vaše ohlasy, případně i spolupráci a podněty. Přejeme hezké léto, hodně zdraví a ať nás kultura a historie Prahy 2 stále baví! Věříme, že se s některými z Vás potkáme na komentovaných vycházkách za poznáním Prahy 2 nejen na internetu, ale i v ulicích.

A pokud si chcete ověřit své znalosti Prahy 2, vyzkoušejte naše KVÍZY!

Datum poslední aktualizace: 5.8.2022 15:24
Datum vytvoření: 8.7.2020 0:31

Zašlete nám zpětnou vazbu k tomuto heslu. Líbí se Vám toto zpracování? Máte návrh na změnu?